dijous, 17 de novembre del 2011

Comunicat de la FCPE, La Curva i l'APMAE

A continuació teniu el comunicat conjunt que han emès la FCPE, La Curva i l'APMAE en relació a la imposició del pensament únic a les nostres escoles.

"Per una Catalunya plural i de tots, no a les imposicions sentimentals a les escoles"

Fruit de les notícies aparegudes darrerament en diversos mitjans de comunicació que constaten perfectament els múltiples episodis d'imposició sentimental en algunes escoles de Catalunya, la Federació Catalana de Penyes del RCD.Espanyol juntament amb La Curva RCDE, la Associació de Petits i Mitjans Accionistes del RCDEspanyol (APMAE) i volen expressar conjuntament les següents consideracions:

1. Ens posicionem públicament i rotunda en contra de les pràctiques -cada cop més habituals- que es donen en diferents centres educatius de Catalunya i que es basen en la imposició sentimental de caire esportiu als infants i joves del nostre país.

2. Considerem molt necessari que les autoritats competents en matèria d'Ensenyament i tots els directors i professionals de centres educatius garantitzin d'una vegada per totes la pluralitat de sentiments esportius de Catalunya i, en tot cas, prenguin mesures per eradicar aquestes lamentables i injustes pràctiques.

3. Donem ple suport al RCD Espanyol, així com als seus principals portaveus, els Srs. Condal, Collet i Entrena, com també volem destacar el haver fet el pas de denunciar de manera pública i notòria aquests episodis, que ens fan clarament pitjors com a societat lliure i democràtica.

4. Denunciem el poc ressò que en els mitjans de comunicació catalans ha tingut l'evidència de l'existència d'aquesta imposició sentimental, comptant amb poques i honroses excepcions. A més, denunciem també la utilització per part d'alguns periodistes de mitjans de comunicació públics pagats per com és trist costum mirar de desacreditar sense arguments sòlids la defensa d'una Catalunya plural i democràtica, també en matèria esportiva i en els sentiments dels ciutadans envers clubs esportius.

Firmat:

Federació Catalana de Penyes del RCD.Espanyol

La Curva RCDE

Associació de Petits i Mitjans Accionistes del RCD.Espanyol (APMAE)